Verslag themamiddag 16 september jl. “Grip op kosten”

 

Uitnodiging Kenniskring drinkwater 2022

Thema: “NTB”

15 september 2022 om 13:00 uur (inloopluch 12:30u)

Hoofdkantoor RHDHV Amersfoort – Laan 1914 nr.35

Royal HaskoningDHV organiseert al ruim 20 jaar samen met de drinkwaterbedrijven een themamiddag op het gebied van kosten en drinkwater. Doel is het professionaliseren van kostencalculaties en het verder vergroten en verspreiden van kostendeskundigheid binnen de watersector. Dit doen wij onder andere door professionals uit de sector een podium te geven om hun ervaringen en oplossingen te delen. 

 

Programma (NTB)

12:30 – 16:00 uur          

Aanmelden

We gaan er vanuit dat we weer live aanwezig kunnen zijn en anders is het uiteraard ook mogelijk deze meeting via Teams te volgen. De themamiddag staat open voor geïnteresseerde medewerkers van waterbedrijven en voor andere licentiehouders van de Kostenstandaard (www.kostenstandaard.nl). 

Deze themamiddag is speciaal voor de deelnemende bedrijven en natuurlijk zonder kosten. Wél is het nodig om de datum te noteren en je aan te melden. Dat kan per e-mail: esther.versteeg@rhdhv.com

Geef in de e-mail uw keuze aan:

  1. Ik ben er live bij (uiteraard indien het past binnen de corona maatregelen, anders gaat het event digitaal door via Teams)
  2. Ik ben erbij via Teams

Op het hoofdkantoor Amersfoort zijn voldoende mogelijkheden om te parkeren. Wij zien uit naar je komst.

Marlou van der Berg, Rob Schotsman en Marcel Bakker


> 500
Gebruikers bij kostenstandaard.nl
17.850
ton CO2 emissie bespaard
3.426
geraamde projecten
“Al in de planfase goed en snel ramen met de kostencalculator”